woensdag 25 juni 2014

Verkleurde nagels: voorkomen en genezen

Nagellak is geweldig, alleen het nadeel is dat soms je nagels verkleuren en dit kan zelfs gebeuren met een basecoat. Normale nagels hebben een huidskleurg, lichtroze nagelbed en vrij witte randjes. Maar je nagels kunnen verkleuren, de nagels krijgen dan een geel/oranje kleur. Dat staat natuurlijk helemaal niet mooi. Er zijn een paar manieren om het te ver komen, en te genezen.  

Foto van: Pinkypolish.nl
Hoe voorkom je verkleuring ?                                                                                                                 

Bij de meest voorkomende oorzaak is het gebruiken van een felle of heftige kleur, zoals rood blauw paars. De hoofd oorzaak is gewoon zoals als de meeste mensen weten geen base coat gebruiken. Ik snap het echt wel hoor je doet je nagels maar je hebt geen zin of geen tijd om base coat op te doen, maar het is super belangrijk. Ook een oorzaak kan zijn roken, daar is een hele simpele oplossing voor gewoon stoppen (: Heel soms verkleuren je nagels zelfs als je base coat op hebt. Doe dan de volgende keer gewoon een dikker of 2 laagjes. 


Hoe haal je de verkleuring weg ?                                                                                                            

- Je kan badje maken voor je nagels met daar in whitening producten. Doe dit in een bakje met          lauw water, en laat je nagels daar dan 5 tot 10 minuten in zitten. Dit haalt alle verkleuring weg en    laten je nagels en weer   mooi en natuurlijk uit zien.
- Ook citroen sap schijnt goed te werken. Pak een bakje met lauw water en doe daar een flinke         scheut sap bij. Als je je nagels daar 10 minuten in laat weken schijnt dit super goed te werken.
- Vaak is alleen de bovenste laag van je nagel gekleurd. Daarom kan je met een buffervijl dit            bovenste laagje    eraf vijlen. (Doe dit wel voorzichtig)
- Helpt dat allemaal niet?  Dan kan je altijd nog een nagellak gebruiken die nagels optisch witter     maakt.  Verschillende merken hebben dit product waar onder Essence. 

Vergeet gewoon nooit base coat op te doen, als je dit elke keer doet is de kans super klein dat je nagels verkleuren.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten