dinsdag 22 juli 2014

L’Oréal Infallible Nail


L’oréal gaat even een stapje verder met haar nieuwste nagellak. Het merk brengt een nieuwe collectie uit genaamd ‘Infallible Nail’ en wanneer je een potje lak ervan koopt, krijg je er gelijk een perfect afgestemde topcoat bij. Een ultieme, innoverende combinatie die ervoor zou moeten zorgen dat je nagels er tiptop uit komt te zien.


Je ziet het niet vaak, dat je gelijk een topcoat bij de nagellak die je koopt krijgt. In deze nagellaklijn is het echter normaal en zelfs noodzakelijk, want de twee zijn compleet op elkaar afgestemd. De een vult de ander aan en zo krijg je de perfecte combinatie.

Ik quote even een stukje van de ontwerper van de nagellak: ‘Het is een unieke hybride combinatie, waarin verschillende formules een verbinding met elkaar aangaan om een unieke matrix te creëren. De formules bestaan uit een combinatie van polymeren die een filmlaagje leggen, gel-achtige bestanddelen en kristalpolymeren die de lak verharden, de hechting verbeteren en de glans versterken.’

Dit betekend dus eigenlijk.. Je krijgt dus een 2-in-1 product als je dit koopt. In de gekleurde lak zelf zit een speciaal soort hars die ervoor zorgt dat de substantie flexibel is en dat hij goed aan de nagel hecht. Door deze twee eigenschappen blijft de lak veel langer zitten dan normaal. De gel activator, het transparante potje lak dat je erbij krijgt, bevat ingrediënten die ervoor zorgen dat je nagel enorm sterk wordt. Daarnaast versterkt het ook de kleurintensiteit en de glans. Er wordt ook wel gezegd dat het lijkt alsof je nagels een UV-gel behandeling hebben gehad.


De nieuwe lijn bevat veertien kleuren, waarvan ik er twaalf aan jullie ga laten zien. Er zitten geen mega spannende kleuren tussen, maar het is wel een heel gevarieerd palet, met zowel onopvallende als opvallende kleuren. De lakjes kan je uit de zwarte huls halen, die huls is gewoon een tussenstuk waardoor ze makkelijk bij elkaar te bewaren zijn. Op alle swatch-foto’s draag ik twee laagjes nagellak. Let’s go!

Fuschia For Life

Always A Lady

Girls Éternel

Stay Nue

Iconic Indigo

Orange Extréme

Keep Magenta

Forever Mink

Petale Revival

Océan Infini

Ik ben enthousiast over de lakken, ze blijven inderdaad beter zitten dan een normale lak en de dekking vind ik ook geweldig. Fijn is dat de lak vrij snel droogt dat je daarna snel de top coat kan aanbrengen, want als ik aan iets een hekel heb is het wachten tot dat de top coat er eindelijk over heen aangebracht kan worden. De lakken zijn vanaf juni verkrijgbaar bij dr drogistenrijen en parfumerien voor  10,99


Geen opmerkingen:

Een reactie posten