donderdag 19 juni 2014

Zomertrend: Matte Nails

Er is geen ontkennen aan: de matte nagellak is de trend voor de zomer. De matte teint heeft een modebewuste uitstraling en geeft net dat beetje extra om je outfit compleet te maken. Het enige probleem is dat het niet zo goed blijft zitten als gewone (glanzende) nagellak. Maar wat voor verschillende looks kan je nou maken met matte top coat/nagellak dat laat ik jullie vandaag zien.



Dit is een of mijn favoriete manier waarop je matte top coat kan gebruiken. Heb je geen zwarte studs of steentjes thuis ? Dan is dit een goed alternatief, door over de basis kleur te gaan met een matte top coat haalt dat alle glans weg. Zodat wanneer je stippen op je nagels zet de glans opvalt zodat het net lijkt alsof je studs op je nagels hebt.







Dit vindt ik persoonlijke 'de zomer look' witte nagellak met een matte top coat er overheen. Loveit. Deze nagels kunnen je outfit helemaal af maken vooral zoals je op deze foto ziet met gouden ringen. Het staat in mijn mening vooral mooi als je een beetje in de zon heb gelegen en een mooie kleur hebt.








Dit is meer een look voor de mensen die aan nailart doen. 'Chalkboars nails' of gewoon krijtbord nagels. Deze look vindt ik perfect voor de eerste schooldag. Het is niet meer echt van deze tijd aangezien de meeste scholen nu digitale borden hebben, But its still cute.




Natuurlijk staat het ook super leuk met een neon kleur of gewoon een mooie zomer kleur. Het is een perfecte look voor het strand of als je gewoon een gezellig dagje gaat shoppen. Het is toch anders dan normale glanzende nagellak die iedereen in de zomer draagt.









Welke merken verkopen top coat ?                                                                                                        

Mijn favoriete top coat:



Welke merken verkopen matte top coat ?                                             Essie's 'Matte About You'  prijs € 13. Dit is een speciale matte top coat die zelf glanzende nagellak matte maakt. 








'China Glaze Matte Magic' prijs  € 6,95 en het is verkrijgbaar via                  Ebay.nl en Konadnail.nl  










Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten